Hobby blir til jobb.

1994 begynte jeg å selge antikkmalte møbler fra Norske Bygdemøbler as(Kistefoss Møbler as) Det ble noen reklamasjoner som jeg måtte ut og antikkbehandle. Interessant å se hvordan vi kunne forandre skader og sår slik at det så ut som om det var naturlig skjedd gjennom årenes løp. Med fargepulver, trelim og vann ble det flotte farger. Litt voks og pulver så fikk overflaten et antikk preg. Dette ble min hobby.

1997 så fikk jeg kontakt med en kunstner som sandblåste skilt. Fikk laget noen prøver som jeg antikkmalte og viste frem til noen jeg kjente. Plutselig så var hobbyen blitt en ting jeg kunne tjene penger på. Våren 1997 ble en venninne ansatt for å male skilt og møbler. I mellomtiden hadde jeg også antikkmalt et framskap til en venn. De første skiltene var blandt andre Goretex, Missing-link, Axxess, ALCO og High Mount.

Jeg fikk også tilbake en kunde Hytteplan as som jeg hadde solgt noen møbler til tidligere. De valgte nå å satse på antikkmalte møbler på hyttene sine. Norema leverte oss ubehandlet kjøkken. Vi antikkmalte det og leverte til Hytteplan as. Dette ble begynnelsen på et langt og godt kundeforhold som er vår største kunde i dag 20 år senere.

Vogge antikkmalt privat 1997

Sandblåste skilt 1997-1998

Messestand Øystein Gresberg as

Framskap før antikkmaling 1997

Framskap antikkmalt 1997

Noremakjøkken antikkmalt 1998

Noremakjøkken ubehandlet 1998

Dette ble starten på det som i dag heter KBI design as